jimmy marklund

svensk sommar när den är som bäst

Kategori:

Hallå” hur står det till ute i dem svenska stugorna?

Har ni också skit väder?

Här är det sjukt dåligt” blåser och regnar massor, ett ord Blä! Blir att hålla sig inne resten av dagen och se på film och mysa. Föresten medans jag var i stan på stadsfesten så kom tydligen mitt paket från Zara! Wiiiiii så fina saker, ska visa er snart :D

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION






update

Kategori: ALLMÄNT

Tjabba!

Hur mår mina fina läsare idag? Själv så mår jag toppen! Och jag känner att jag är skyldig er en uppdatering på min pågående kamp till att bli blond” Haha

Allting började i Onsdags, med färgen jag visade er och det blev rätt okej resultat. Eller förutom att halva övre håret hade en helt annan färg pga. av en gammal färgning tydligen. Så jag bestämde mig igår för att köpa en bleknings färg istället och prova färga topparna den härgången bara. Första bleknings vändan av topparna blev det nästan ingen skinnad. Så jag bestämde mig för att bleka samma sak en gång till och resultatet nu blev att den första färgningen såg ut som att jag hade brunt hår och mina toppar såg orange ut!!! (Bigg fail, såg ut som gullefjun!)

Så jag bestämde mig för att satsa all in och bleka hela håret! Det blev bättre men har fortfarande kvar ljusbruna toner i topparna och lite gult, men jag ska försöka få bort det med silvershampoo. 

(så här ser det ut just nu)

dream shoes

Kategori: MEST MODE FÖR PENGARNA

"Vad säges om dem här skorna" snygga eller fula? själv tycker jag att dem är häftiga och sjukt snygga! Ni kan köpa dem här 

'Nobody's Perfect'

Kategori: MUSIK

Versace Men's Spring 2013

Kategori: INSPIRATION

Halloj! 
Oj har ni sett Versace Men's Spring 2013? Riktigt härliga mönster som vanligt från Versace sida. Men också med en klandning av klara färger och stora härliga blomstermönster.
 
Favoriten för mig är de mintgröna kläderna som skinn västen tex <3  Skulle inte tveka att köpa den! Hm vad mer kan jag säga” dem vanliga guld detaljerna var som vanligt med och att dem fixa den här manliga känslan i kollektionen men med ett härligt tvist av nytt och fräscht”
 
Det är vad jag tycker i alla fal. här

Dagens Outfit

Kategori: OUTFIT

God Morgon!
jag tänkte börja dagen med att visa en dagens outfit, som togs för några dagar sen, här kan ni se min nya favorit jacka från Zara :D
 
 

Jacka - Zara
T-shirt - Kappahl
Väska - ASOS
Byxor - H&M
Skor - Intersport

new in!

Kategori: ALLMÄNT

Tjabba!
Har jag otur eller har jag otur gällande tekniken här hemma” Först själva datorn går sönder och nu slutar fotoshop fungera.. Snart ligger nog datorn ute på grusgången och den här gången är det nära!
 
I alla fall har jag lite nytt som jag inte har visat fick dem har två hattarna av min syrra för några dagar sen” införskaffade jag mig hårfärg också, ska prova bli ljushårig den här gången vi får väl se hur det slutar haha”
 
 
Önska mig lycka till!!!

Outfit till sommaren!

Kategori: MEST MODE FÖR PENGARNA

 
 
 
Här är ett litet tips på en outfit till sommaren!

Solglassögon - Topman
T-shirt - H&M
Shorts - MQ
Skor - ASOS
 

Burberry Prorsum Menswear Spring/Summer 2013

Kategori: INSPIRATION

Hej!
Oj vilka härliga färger och mönster! i Burberry Prorsum kollektion! Skulle gärna köpa ett par av dem där kläderna men främst solglasögonen!

mest mode för pengarna

Kategori: MEST MODE FÖR PENGARNA

 
Halloj!

Hittade den här härliga T-shirten från Weekday! Härlig mode del och härligt budskap. Plus lätt att passa till vad som helst nu i sommar! hittar ni här.

Wide Awake

Kategori: MUSIK

Jobbar på...

Kategori: ALLMÄNT

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering, fast jag har inte haft nått val… Lämnade in datorn i början av veckan och fick tillbaka den i dag. Dem skulle fixa en del saker som fläkten, tangentbordet m.m. men den kunde inte fixa ett skit! Jag är så jävligt trött så jag funderar på att slänga ut datorn genom fönstret! (och nej jag har inte humörsvängningar) ”i alla fall inte ofta Haha”

 
Japp så ser det ut, skriver fortfarande på en skit dator och ska prova ta kontakt med ACER på måndag och se om dem kan fixa den. 

RESULTAT

Kategori: MEST MODE FÖR PENGARNA





Hallå alla där ute!
Här är resultatet av skjortan jag gjorde om! Bleve super nöjd, vad tycker ni????

FYND!

Kategori: MEST MODE FÖR PENGARNA



Hallå! 
kolla vilket fint fynd jag klicka hem från Zara igår kväll. En Skinjacka i biker modell! Gud vad jag har letat efter en som inte kostar över 3000kr!(letat typ i två år haha) Men äntligen igår fick jag ett mail om att de fans inne igen :D Så hålla tummarna om att den passar och den är lika fin i verkligheten!!!

OUTFIT

Kategori: ALLMÄNT


Idag hade jag på mig:

SKJORTA – SECONDHAND
KAVAJ – MONKI
SKJORTS – H&M
SKOR – H&M
IPHONE-VÄSKA - SANDQVIST
BÄLTE - H&M

VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Kategori: ALLMÄNT

Hejhop mina vänner!

Mår ni bra en fredag som denna? det gör jag iaf!! Jag vill bara skriva att jag har nog den sötaste mamma i hela VÄRDEN! Kolla vad jag hitta när jag klev upp i morse (bilden). Den ultimata starten på morgonen. KOMMER ALLTID ATT ÄLSKAR DIG MAMMA <3

MILITARY

Kategori: INSPIRATION

MEST MODE FÖR PENGARNA

Kategori: MEST MODE FÖR PENGARNA

Hittade just det här fina armbandet som jag tycker ser ut som ett skärp men det är ett armband från H&M! Billigt och snyggt armband lätt att matcha till nu på sommaren.

Sommar 2012

Kategori: ALLMÄNT

Hallå alla mina kära läsare!

Oj vilken dag jag har haft. Börja med sov morgon (skönt) sen åkte jag upp och mötte syrran i stan sen cyklade vi till Falket sola/bada där! Sjukt kallt! Så man domna bort :S iaf sen när jag kom hem åt jag middag, där efter blev jag upp hämtad av Claes igen och blev lite mer discgolf <3 Men jag måste bara säga jag har så sjukt mycket träningsvärk och myggbett nu efter två vänder discgolf!! Nä nu ska jag ta och lyssna på Amanda Jenssens tredje gästredaktör program hos P4 <3<3


(Min stora sysster)


Fika! Gott men tålde inte mackan (FAIL)


HAHA skrattade så sjukt mycket åt denna skylt xD


Första gången i år den fastnar så här :D

BRA START PÅ DAGEN!

Kategori: ALLMÄNT

Godaste morgonfikat! päronfil <3 kaffe, capri-sonne oranege, jordgubbar!!!!!!

MAKEOVER

Kategori: INSPIRATION

work in progress! hehe blev en impuls makeover nu på kvällskvisten ;)

SUMMER

Kategori: INSPIRATION

Dry My Soul

Kategori: MUSIK

Ungefär som den här låten och texten känner jag mig idag.. (Dry My Soul) Haha nä skämt och åsido idag ska jag åka upp till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Jippi hehe!

DISCGOLF

Kategori: ALLMÄNT

Då var årets första discgolf vända avklarad! Det var sjukt kul (som vanligt) än om det var jätte blött!! Och det gick inte så bra kan jag väl säga :P hehe (bättre lycka nästa gång) jaja nu blir det middag :D

SPARA VS SLÖSA

Kategori: SPARA VS SLÖSA

Tips på en fin Sommar väska till stranden och till att shoppa.
1. Zara 399kr
2. mrporter 2518Kr

Givenchy SS/12

Kategori: INSPIRATION

Jag är nog kär i stora mönster <3 hittar ni här

Nymobil.se

Kategori: ALLMÄNT

Min mobil gick sönder förut så jag letade efter företag som lagar mobiler och hittade till Nymobil.se. Blev bemött av riktigt trevlig personal när jag ringde så jag skickade mobilen och väntar nu på att den ska bli lagad.

DU & JAG

Kategori: ALLMÄNT

Hej mina läsare, hur mår ni en söndag som denna? Själv så är jag lite snuvig men annars bara bra än om det är sjukt tråkigt väder ute! Idag blir det nog att hålla sig inne och dricka kaffe, träna på teorin.

MÖNSTRAD SKJORTA

Kategori: INSPIRATION

Är det bara jag eller finns det något lockande med mönstrade kläder? Som tex den här härliga skjortan från Zara, Vill ha!!!!!!! hittar ni här

TAGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: MUSIK

En av gårdagens låtar, sitter kvar än.. HAHA

STUDENT 2012!!

Kategori: ALLMÄNT

Ungefär så här såg min dag ut igår, sjukt skoj!!

Hemma..

Kategori: ALLMÄNT

Gud vad jag är trött.. kommer att skriva mer på lördag för imorgon tar jag STUDENTEN! Blir bildbob då med kan jag lova. Så God natt och Sov Gott alla där ute!

Grillat!

Kategori: ALLMÄNT

 

Hallå! 
Tänkte bara slänga in ett hej och berätta att jag har varit på stipendieutdelningen och sitter just nu hos syrra och ska få grillat!!! Yes :) hörs när jag är hemma igen :D

THE AMERICAN DREAM

Kategori: INSPIRATION

Tips till sommaren, prova köra med lite Amerikanskt tema!  Allt på bilden kan ni hitta här https://www.topman.com

HÅRFÄRG

Kategori: ALLMÄNT

Sådär då har man jämna ut hårfärgen och färga över utväxt. Så nu känns håret helt klart till på Fredag! (SKÖNT) nu måste jag bara prova studentmössan och kolla hur den ska sitta (HAHA HAHA) jag vet, lite fjantigt men det är viktigt att allt är redo!

Tok stress!

Kategori: ALLMÄNT

 

Idag har jag sprungit runt som ett tok för att hitta hippie kläder till Burträskbingo med klassen idag, iallafall just denna sec som jag skriver detta inlägg så håller min mamma på att färga mitt hår igen .

Så jag hoppas det blir bra nu när jag fick tips av min frisör i Fredags hur man skulle få den ultimata fägringen! Så önska mig lycka till ;)

OUTFIT

Kategori: OUTFIT

Idag var en superlugn dag, vakna kring 12:00 gick upp, åt brunch börja göra klar bloggen, åkte sedan upp till stan för att kolla på alla klasskompisar/vänner som skulle på balen. (alla var så fina!!!) Därefter så blev det att se finalen av Desperate housewives SÅ SJUKT TRÅKIGT :(

 

Jacka – MQ

Skjorta – H&M

Byxor – H&M

Skärp – H&M

Skor – Dinsko

VÄLKOMMEN!

Kategori: ALLMÄNT

Efter DAGAR av knepa och knåpa med designen så känner jag mig äntligen rätt så nöjd. Så jag tänkte officiellt välkomna er till min nya blogg! Nu efter mitt projektarbetes blogg (http://fashionfourmen.blogg.se/) så ville/kände jag att det var dags att göra den ultimata bloggen som kommer att innehålla mer mode än den första och skriva mer om min egen vardag. Så nu börjar vi!!